Business or Individual in need of a Twitter Makeover? Custom Twitter Backgrounds
MySpaceLayouts

Friday, 20 July 2012

Salam Ramadhan drpd kami Crew Adams Prosperity Kebab..Alhamdulillah masih berpeluang dan  bernafas di Bulan Ramadhan kali ini. Semoga Ramadhan kali ini kami sekeluarga diberi kesihatan tubuh badan, dimurahlan rezeki dan dapat  meningkatkan ibadah. ( doalah tu kami erk ) 


Syukur Alhamdulillah Ya Allah, ini adalah Ramadhan yang ke 5 kami berada dalam bidang perniagaan makanan ni. Nabi Muhammad s.a.w kan dah cakap 99 rezeki tu datangnyer daripada perniagaan..betul x.?. Seronok tengok hubby meniaga skang tambah2 selepas lahirnya anak kami yang kedua "Khayra yang sgt comel " hehehe  rezeki kami semakin murah..Alhamdulillah, dulu masa hubby kerja Chef kat Palace Of Golden Horses kan..kan.. jgn harap lah kitorg dapat berbuka sama2. Yang paling sedih org lain raya, Hubby kena keja plak biasa nyer raya pertama n kedua 'open house' rumah Tun Dr. Mahathir Mohamad..semua x leh cuti..best ke x??org lain raya kau keje?? eee gerammm gak ...stress je masa tu, dah lah tengah ngandungkan Adam anak sulong kami. ermm itu cite lama..tetiba teringat plak. huby kerja kuat tapi gaji banyak tu jugak , mengayakan org lain buat ape...tui x korang??? bila keje sendiri ni masa tu banyak ngan family. nk cuti or jalan2 anytime..dulu g kenduri kawen pun susah..alamak dah lencong cite lain plak..ok lettew kan...hehehe

 *sebenarnya saya nk ckp yang ni lah..

Tahun ni Adams Prosperity Kebab berada di baazar Ramdhan Tasik Permaisuri ( berdepan dengan Sekolah Sains ) . Tahun ni x dapat lah nk bukak gerai kat Pusat Komuniti Bandar Tun Razak macam sebelum2 ni, sebabnya x cukup pekerja so kami decide bukak 1 je tempat so x de lah penat sgt,  hubby pun sempat lah nk Solat tarawih berjemaah. Buat pelanggan tetap kami jgn lupa singgah kat gerai kami yer, kami ade juai Lamb Chop, Oblong dan pelbagai jenis kebab. Semoga Allah sentiasa merahmati kami dan membuka pintu rezeki kami seluas2 nya dan kami tidak lupa bersedekah kepada orang yang memerlukan syawal ni...

 

tu jelah erk tuk hari ni..maklumlah update blog  pun setahun sekali   heheh       ( punya lah pemalas )

 

pesanan dari kami : jagalah keshatan tubuh badan anda sepanjang bulan Ramadhan

 " abg , ayg tumpang promote herbalife lah erk...hehehe" 

Sape2 yang nk lose weight, gain weight, healthy lifestyle, healthy breakfast sms saya ok.. lagi2 bulan puasa ni kan lagi bagus kalau bersahur dan berbuka dengan shake Herbalife ...hehehe

nonie : 0162449264

 

k. lah nk tido sat nnt sambung balik....




 

No comments: