Business or Individual in need of a Twitter Makeover? Custom Twitter Backgrounds
MySpaceLayouts

Friday, 22 July 2011






di bukit jalil liverpool vs malaysia...fuhh...tiap kali ade game gua x lepaskan peluang meniaga...alhamdulillah...sape2 yang dtg ke bukit jalil kalau ade game bola je gua mesti ade..lori gua betul2 kat tangga nak naik ke LRT berdepan stadium hoki..sape2 yang ade kat sana boleh lah nk try gua nyer kebab..terbaik dari ladang..ecehh..masuk bakul angkat sendiri da...mat saleh pon dah try kebab gua...u all bila lagi hehehe...pe2 kita jumpa singapore vs malaysia lak 28hb ni...peace yoooo...
Assalamualaikum buat semua pengunjung blog kami..fuh dah lama jari jemari ku ini tak meng'update' blog yang semakin bersawang ni..sib baik x de 'spider'  hehehe...Alhamdulillah perniagaan adams prosperity kebab telah menjagkau usia 4 tahun..syukur kepada Allah s.w.t atas rezeki yang diberi...
apapun di kesempatan ini kami ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Almubarak...