Business or Individual in need of a Twitter Makeover? Custom Twitter Backgrounds
MySpaceLayouts

Thursday, 25 March 2010

                                                        Adam's Prosperity Kebab Crew
                                                                    new  t-shirt.


                       













                                                     

Wednesday, 17 March 2010

salam semua...ermmm..hari hari rabu erk...kejap jer masa berjalan kan..fuhh...hari ini perniagan ku agak slow sikit...sikit je lah .but still ok lagi....mungkin salah satu faktornya skang tengah bulan kot..he he he..minggu depan baru "goment" gaji..baru ok skit lah kot..tp aku tetap bersyukur dengan rezeki yang Allh berikan kepadaku dan suamiku..hari ni penat sangat terkejar2 ke atas dan kebawah dua2 tempat kehabisan gas serentak.,,aduhhh!!!pe pun alhamdulillah....harap2 hari jumaat ni seperti mggu lepas..

Tuesday, 16 March 2010

sesiapa yang ingin membuat tempahan blackpepper sauce boleh lah contact saya yer...sepeket kira harga RM 9.00..yang penting simpan di tempat yang beku...supaya tahan lama..bila nak guna hanya panaskan dahulu dan tambah sedikit air...sesuai bila u all buat open hause ke bithday party ke...atau pun kenduri kendara he he he..sepaket ni dalam 15 org atau lebih...boleh makan..kalau makan ngan chiken chop ke steak ke lagi sodap..he he he he...pe2 sms saya yer..k wassalam..
posted by :  FAUZI

                                                  Sepeket RM 9.00 ( berat 1 KG  )

                                                     

Friday, 12 March 2010

Hari ni aku lewat sikit ke Masjid pasar pudu tu untuk membantu suamiku....ada meeting ngan GB plak...otak aku pun dah melayang memikirkan bebanan tanggungjawab baru di sekolah nanti..meeting hbs kul 12.30 aku terus berlari ke kereta dan memecut ke pudu pulak..disebabkan otak aku pun ntah kemana2...sampai tersalah jalan..erm nak cepat jd lambat pulak dengan jem nyer tu plak..adoiyai...
Nasib baik hari ni Amin tak sekolah dapat lah dia tolong..... dan anak murid ku di SK Jalan Pasar 2 Mashitah dtg tolong2 bukak plastik n susun tisu lam plastik..   dalam kui 1.10 kot aku pun sampai.....alhamdulillah...ramai sungguh orang kat sini...walaupun penat skit..bila tgk hasilnya alhamdulillah syukur...rezeki kami di hari jumaat..


 
selesai je solat jumaat..kebab kami pun selesai...biasanya lepas solat jumaat masa tu lah yang paling bz skali...alhamdulillah..

Thursday, 11 March 2010

Alhamdulillah..hari rabu kelmarin..stall Adams kebab di Desa Petaling n Kg Malaysia diserang..alhamdulillah habis licin...Syukur kehadrat Allah di atas rezeki ini...terima kasih kepada ' pekerja ' kami yang rajin iaitu Amin., kesian dia handle sorang2 stall kat Desa Petaling..Tp semua Under controll....kasi up lah gaji dia..ermmm..Chaiyok!! Chaiyok!!!

Esok pagi pukul 10 di Masjid Pudu...pukul 3 pulak rush hour ke Selayang...Lubok pendapatan kami...erm...sok pas sek aku terus drive dari sekolah ke Pudu membantu suamiku di sana...ermmm chaiyok!!!chaiyok!!!! Harap2 esok seperti minggu2 lepas..InsyaAllah....doakan kami ye...